Επίσκεψη αντιπροσωπειας των ΚΣ του νομού Ηρακλείου στο δασαρχείο


Την Τρίτη 25/06/2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των διοικητικών μελών των κυνηγετικών συλλόγων Ηρακλείου, Καστελλίου και Μοιρών με τους κ.Παπαδόπουλο Γεώργιο, Δασάρχη Ηρακλείου, και κ. Μελισσουργάκη Γεώργιο, αρμόδιο υπάλληλο του γραφείου Ανάπτυξης Θήρας, Ιχθυοπονίας και Δασικής Αναψυχής.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η ανεπάρκεια των ζωνών εκγύμνασης των κυνηγετικών σκύλων που χρόνια ταλανίζει τους φίλους κυνηγούς, η κυνηγετική ρεζέρβα της νήσου Ντία και η συνεργασία των φορέων που εκπροσωπούν ο κ.Παπαδόπουλος και ο κ. Μελισσουργάκης με τους κυνηγετικούς συλλόγους σε θέματα πρόληψης πυρκαγιών, οργάνωσης φιλοθηραματικών δράσεων και άλλα.

Ο κ. Μελισσουργάκης, κατανοώντας τις αυξανόμενες ανάγκες των αναπτυσσόμενων κυνηγετικών συλλόγων, δεσμεύτηκε πως στο εγγύς μέλλον θα παρασχεθούν στους συναδέλφους κυνηγούς περισσότερες λειτουργικές ζώνες για την εκγύμναση των σκύλων τους.

Σχετικά με την κυνηγετική ρεζέρβα της νήσου Ντία ο σύλλογος βρίσκεται εν αναμονή της ανακοίνωσης του διαχειριστικού σχεδίου του Υπουργείου Γεωργίας με σκοπό να λάβει ανάλογες ουσιαστικές αποφάσεις

Share on Google Plus